Velkommen til vår nye hjemmeside

Nytt styre i VBS

Nytt styre i VBS

Venneforeningen fikk nytt styre den 5 november. Det tok litt tid pga. Coronapandemien som har ført til problemer for møtevirksomheten. De nye styret er: John Karsten Kjekshus, Ingrid Nybo, Ottar Schlytter, Geir Schjetne, Wenche Ottmann, Kjell Georg Pettersson, Harald Sævareid, Per Christiansen, Frode Geitvik. Ny regnskapsansvarlig Olav Midttun Samtidig vil vi takke Per Hofseth og Per Owren for mangeårig flott innsats!

Les mer
Legevakten bør sikres bedre arbeidsbetingelser

Legevakten bør sikres bedre arbeidsbetingelser

Når høyrepolitikere i Bærum ber om å vurdere utredning av private legevakttjenester, fordi man ikke er fornøyd med hvordan legevakten fungerer blir jeg bekymret. Da sprer man resursene utover og mister fordelen ved at fagfolkene kan arbeide i større grupper. Venneforeningen for Bærum sykehus har lenge etterlyst en legevakt som fungerer mere på pasientenes premisser.

Les mer
Bærum sykehus med nytt kapell

Bærum sykehus med nytt kapell

Sykehuset favner vidt fra vi går inn i livet til vi går ut. Alt er like viktig. I mange år har sykehuset bare kunnet tilby et nedslitt kapell i det gamle sykehuset. Vedlikeholdet har sortert under Drammen sykehus. Derfor er det ekstra gledelig at lokale krefter på Bærum sykehus har tatt skjeen i egen hånd og laget et helt nytt kapell i den nye delen av bygget.

Les mer