Velkommen til vår hjemmeside

 

Årsmøte og temamøte 20. mars

Årsmøte og temamøte 20. mars

Årsmøtet i Venner av Bærum sykehus ble avholdt 20. mars 2024 i auditoriet på Bærum sykehus. I forkant av årsmøtet var det temamøte om  "Det virtuelle sykehus – hva betyr det for behandlingstilbudet?" Innleder var fagdirektør Anders Debes fra Vestre Viken helseforetak. Stig Grydeland ble gjenvalgt som styreleder. 

Les mer
Gratulerer med 100 år i 2024!

Gratulerer med 100 år i 2024!

Gratulerer til en sprek 100 åring, vårt flotte og viktige lokalsykehus for Asker og Bærum. Venner av Bærum sykehus er veldig stolte av Bærum sykehus, og det var hyggelig å delta på den fine markeringen idag, torsdag 4. april. Mange gode ønsker for de neste 100 årene. Arrangementet startet med offisiell overrekkelse av den fine portalen, en gave fra venneforeningen. Deretter var det mange fine taler og gratulasjoner til 100 åringen i auditoriet. Tilslutt var det bløtkake og kaffe i foajeen. Pasienter som besøkte sykehuset i dag fikk også bløtkake. En flott start på 100 årsfeiringen. Vi håper at enda flere vil være med i venneforeningen videre. 

Les mer
Bærum sykehus 100 år

Bærum sykehus 100 år

– gratulerer med dagen gode venn! Vi i Venner av Bærum sykehus ønsker deg en fin dag og takker for invitasjonen til å feire dagen sammen med deg. Du har tjent oss trofast i hundre år og tatt godt vare på oss. Du var ikke så stor da du så dagens lys i 1924, men har siden vokst deg både stor og levedyktig. Ikke kjempestor, men stor nok og nær nok til å gi oss hjelp når vi trenger det. Skulle det røyne på har du også andre søsken i Vestre Viken-familien som kan hjelpe oss. Du ble født på åsen ovenfor Sandvika hvor du fortsatt bor. Du la på deg og ble stadig større. Samtidig ble du stadig flinkere. Ble vi plutselig syke kunne vi komme til deg. Du ga oss trygghet og nærhet. Vi kunne få hjelp for stadig flere av våre helseproblemer.

Les mer
Årsmøte i Venner av Bærum sykehus

Årsmøte i Venner av Bærum sykehus

Årsmøtet i Venner av Bærum sykehus holdes 20. mars 2024 i auditoriet på Bærum sykehus. I forkant av årsmøtet blir det temamøte med tittelen: "Det virtuelle sykehus – hva betyr det for behandlingstilbudet?"

Les mer
Sykehusportalen tilbake

Sykehusportalen tilbake

I anledning sykehusets 100 årsmarkering i 2024 bidro Venner av Bærum sykehus med kr. 100 000 - til restaurering og transport av den gamle sykehusportalen.

Les mer