Gratulerer med 100 år i 2024!

Gratulerer med 100 år i 2024!

 

Trine Olsen, klinikkdirektør Bærum sykehus og styreleder Stig Grydeland, Venner av Bærum sykehus. 

Kontakten mellom sykehusets ledelse og venneforeningen er god!

 

 

  

 

 

Denne gamle portalen til Bærum sykehus er nå trygt tilbake ved sykehuset. En fin gave fra venneforeningen til Bærum sykehus sin 100 års feiring. Her blir den ærverdige portalen offisielt overrakt sykehuset ved feiringen 04.04.24. Styreleder Stig Grydeland og direktør Trine Olsen holder det røde silkebåndet som ble klippet av direktør Lisbeth Sommervoll, Vestre Viken helseforetak. Hun takket venneforeningen for den fine gaven og for godt samarbeid. Det er godt for sykehus å ha gode venner og gode samarbeidspartnere.

 

 

 

 

Her sees portalen i sin opprinnelige drakt da den dannet inngangen til den fine borggården ved Gamle Bærum sykehus. Drøye 7 tonn granittstein. Selv om portalen var 4,3 meter høy, ble den etterhvert både for smal og for lav. Steinene har ligget flere år på Gyssestad gård. Nå er de vasket og renset, og trygt plassert i skråningen ved Bærum sykehus. Den kommer virkelig til sin rett og kan beundres av alle som passerer. 

 

 

 


Vi fikk en god gjennomgang av Bærum sykehus sin 100 årige historie av John Kjekshus, som både har arbeidet i mange år ved Bærum sykehus som lege, og vært en markant leder av Venner av Bærum sykehus. Rett person til oppdraget.  

 

 

 

Tekst og foto: Kari B. Seljelid, styremedlem i Venner av Bærum sykehus.